Pilates Bergen - Treningsstudio med Pilatesmetoden

Pilates Bergen,
Strandgaten 10,
6. etg.,
5013 Bergen, Norge
Tlf.: 953 63 508
E-post: pilates@hotmail.no

Toppbilde 3
Hjem Om oss Om Pilates Vårt treningstilbud Priser Tider
Sertifiseringskurs Kontakt Bilder Artikler Linker
 

SidebildeOm Pilates

Pilatesmetoden

Pilatesmetoden, oppkalt etter opphavsmannen Josef Pilates, er en form for styrketrening, men det handler ikke om å "pumpe" opp musklene for at de skal bli så store som mulig. Det handler om å bygge den indre støttemuskulaturen grundig opp fra bunnen av, slik at vi kan bære kroppen vår på en korrekt måte. Dette gjøres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser. Noe som gjør at også personer med skader eller problemer med f.eks. rygg eller nakke trygt kan komme hit å trene. Øvelsene er ikke nødvendigvis så spesielle, men det er måten vi gjør dem på. Alt gjøres på en bestemt måte, ingenting overlates til tilfeldighetene. Josef Pilates sa:"En øvelse utført korrekt, er verd timer med feiltrening."

Pilatesmetoden brukes i dag over hele verden. I USA finnes det over 500 studioer og i Storbritannia er det den hurtigst voksende treningsmetoden. Også stadig flere ulike former for terapeuter benytter seg i dag av Pilatesmetoden, slik at pasientene kan delta aktivt i sin egen behandling. Dette har vist seg å ha en meget god effekt.

Pilates er også en kjempefin trening for gravide. For å ta vare på kroppen under svangerskapet og for å forberede kroppen til fødselen. Ikke minst har gravide svært god nytte av den dype, aktive pusten som gjør deg mer utholdende og gir deg ro. Treningen er ypperlig også etter fødselen, ikke minst for å få tilbake stabilitet i bekkenet og for å få resten av kroppen på plass igjen.

Pilatesmetoden får deg ikke bare til å se bedre ut, du vil også føle deg bedre. Du vil få en sterkere, og en mer utholdende muskulatur. Du blir mykere og mer løs og ledig i kroppen, noe som gjør at du føler deg mer avslappet og harmonisk. Kroppsholdningen blir bedre og du lærer deg å bruke kroppen på en mer korrekt måte. Og ikke minst, du vil få en mye større dose med energi.

Josef Pilates sa:
Etter 10 ganger vil du kunne føle forskjell.
Etter 20 ganger vil du kunne se forskjell.
Etter 30 ganger vil du ha en helt ny kropp.

[ Til toppen ]

 
Hjem - Om oss - Om Pilates - Vårt treningstilbud - Priser - Tider
Sertifiseringskurs - Kontakt - Bilder - Artikler - Linker
Pilates Bergen Pilates Bergen, Strandgaten 10, 6. etg., 5013 Bergen, Norge   Tlf.: 953 63 508
E-post: pilates@hotmail.no   URL: http://www.pilates.no
Webdesign: Morten B. Helland